Politik och mellanöstern: Ny religion i västvärlden?

01 november 2009

Ny religion i västvärlden?

Kevin Barrett, en bloggare som ifrågasätter den officiella versionen av vad som hände på den elfte september 2001 har skrivit ett inlägg som är väldigt intressant. Han skriver om att en ny religion, som han kallar "Holocautism" har ersatt Judendomen och Kristendomen i västvärlden. Den här nya "religionen" har tagit en dominerande ställning i politiken och på andra områden, anser han.

Västvärldens politik går ut på att försvara staten Israel oavsett vad som än händer, och ledare använder Förintelsen för att tackla ner sina motståndare. Den här nya religionen används också i kriget mot Islam, ett krig sionisterna startat för att Islam är immun mot sionismens kontrollmedel.

Så, i ren demokratisk anda länkar jag till hans blogg. Kritiker får leva med att de råkar leva i ett demokratiskt land där yttrandefrihet råder. Inte bara Lars Vilks och andra sionistkramare får yttra sig.

http://truthjihad.blogspot.com/2009/10/holocaustism-vs-islam.html

5 kommentarer:

Henrik sa...

Ingenting bevisar hur svagt islam är mer än detta mindervärdeskomplex som du visar prov på.

Larviga fantasier om sionister, och patetiska (och tragiska) förök att ifrågasätta det mest väldokumenterade faktumet i vår historia -- Förintelsen.

Förstår du inte hur larvig du framstår?

Ibrahim sa...

Så, när jag skriver, så talar jag för Islam?

Du har visat var du står.

Att Förintelsen ägt rum har jag inte förnekat. Sionisterna var tvungna att mörda judar för att legitimera ockupationen av Palestina. Hade inga judar mördats hade Israel förmodligen aldrig grundats. Det kunde sionisterna antagligen förutse redan innan Hitler blev förbundskansler...

Amer Al-bayya sa...

Vem betalar Israels brott, ockupation och terror??..Vem stödjer Israels bosättningar, krigsbrott och Israels kärnvapen och förbjudna vapen???

Varför försvaras Israels stora och grova brott mot international rätt och mänskliga rättigheter???

Västvärlden politik begår brott mot Palestina och för Israels alla brott....Denna politik skapar orättvisor och krig i mellanöstern..Denna politik kan inte säga nej till Israels alla brott..Denna politik ger Israels brott allt stöd och hjälp i FN....Det finns 28 FNs resolutioner mot Israel, Var är de??..Israels ockupation och alla brott går vidare...Irak, Libanon, Gaza och Palestina betalar ett högt pris men inte Israel..

Nu är det stopp och det är nog..Arabvärlden ska kräva alla ersättningar från USA, UK och Israel...Israel lekar med elden..Stoppa Israel innan blir det för sent....Västvärlden politik är skyldig till många brott för Israel mot Palestina.. Säg till politikerna att det är slut nu Israel måste lämna Palestina omedelbart....Vi har skickat e-mail och brev till alla politiker i väst världen..Vi har rätt och vi kommer att ta den här rätten...
Stoppa västvärlden npolitik och Israels alla brott och Israels alla kärnvapen..Då blir det fred annars blir det krig och kommer ingen stt stoppa det..

Befria Palestina , västvärlden..

Amer Al-bayya sa...

Vi behöver hjälp..hjälp..Var är lagen??..Stoppa problemet nu..nu...
Är det här www.mohammadcartoons.org www.mohammadcartoons.org frihet eller yttrandefrihet eller som porr ???.....stoppa det nu ..muslimer är arga ....stoppa det nu nu ,politiker..Detta skapar hat , hot, rasism, orättvisor...kan muslimer göra likadan.???.och hur ska vi leva om muslimer göra likadan.???.Det är sjukt,onda och lögner..lögner i den här sidan

Stoppa det nu innan blir det för sent...jag har talat med UD..OBS.Om man startar sån sida mot judar då ska alla stoppa sån sida..Det är rasism och hat mot muslimer,politiker....Stoppa sidan nu..Stoppa sidan nu......Vi tänker starta,,sidan,, om judar.om bara fakta ..fakta....vad Jesus säger i Johannesevangeliet, 8 kapitlet, vers 44:
"Ni har djävulen till eder fader och vad eder fader har begär till, det vill ni göra. Han har varit en mördare från början, och i sanning står han icke, ty sanning finns icke i honom. När han talar lögn, då talar han av sitt eget, ty han är en lögnare, ja, lögnens fader."..Till vem sa Jesus det..??
Var är Jesus nu???..Tänk,tänk och du bör tänka..Stoppa den nu..

Amer Al-bayya sa...

UK erkänner att Israel ligger bakom mordet på Hamas ledare i Dubai..UK fördriver israelisk diplomat och UK har problem med Israel idag...Ta fram Palmes politik till hela världen,Sverige..
Vad vet Mossad om mordet på Olof Palme(fotdans politik).
Mossad begår brott i USA.......Israel och Mossad har begått mord mot mänskliga rättigheter och mot folkrätten.....Israel var hela tiden över lagen ..FN är maktlöst mot Israel Varför..Varför Irak ,inte Israel???...Nu är det stopp......................Nu är det nog..Kolla Palmesmord..
Sverige ska kolla Mordet på Palme....Och man måste kolla mordet på John Kennedy mord m.fl...http://www.youtube.com/watch?v=WtYboglNjG4
http://www.youtube.com/watch?v=WtYboglNjG4