Politik och mellanöstern: Om 11/9 och den ökade misstron mot den officiella versionen

01 november 2009

Om 11/9 och den ökade misstron mot den officiella versionen

Massmedierna rapporterar idag att en femte del av de unga som tillfrågats om vad de tror om 11/9 attentatet tror att Bush låg bakom det. Jag är chockad. Jag är chockad över att bara en femte del av unga svenskar känner till de riktiga bevisen om 11/9, när i princip 100% av unga svenskar har tillgång till internet. Den här undersökningen visar alltså att de flesta unga svenskar inte kan använda internet till att söka viktig information.

Att Bush (eller som jag gärna säger "vissa element från Bushadministrationen") genomförde 11/9 kan inte förnekas. Det finns obestridliga bevis på att många amerikaner från underrättelsetjänster och politikens värld var delaktiga i terrordådet mot New York. Och man behöver inte vara raketforskare för att veta detta. Bevisen finns överallt.

Några exempel:

  • Tiotusentals vittnen hörde flera explosioner från WTC-byggnaderna. Vissa explosioner hördes innan attentatet ägde rum.
  • 6 veckor efter attentatet hittade man flytande stål längst nere i bråten. Detta indikerar på att termit (en blandning av metaller som kan orsaka flera tusen graders värme) användes för att försvaga balkarna i byggnaderna, och detta har även bevisats med bilder och videoklipp tagna på de brinnande WTC-byggnaderna.
  • WTC byggnad nummer 7 kollapsade 7-8 timmar efter attentatet, trots att inget flygplan träffade den. Enligt den officiella versionen var orsaken en mindre brand. WTC 7 ansågs vara en av de starkaste stålkonstruktionerna i världen.
  • 1999 bad Israel av USA att anfalla Irak. Men den dåvarande presidenten, Bill Clinton vägrade. Samma år hade Pentagon en militärövningen som gick ut på att terrorister kapade flera flygplan och angrepp WTC i New York och Pentagon...2 år före attentatet.
  • Al-Qaida har erkänt dådet, men inte bevisat sin inblandning. Även i USA (i vissa delstater) måste en person som erkänt ett brott bevisa att han/hon verkligen begått brottet. Al-Qaida har inte velat bevisa sin inblandning, utan har bara tagit på sig dådet för att samla in mer pengar från sina finansiärer.
  • Och mycket mer...
Jag har använt internet till att söka på många saker. Jag tycker det är viktigt att veta vad som verkligen hände när John F Kennedy mördades, vad som hände när USS Liberty angreps 1967, vad de här UFO:s verkligen är, o.s.v.

De etablerade massmedierna ägs som sagt av sionister, åtminstone till en viss del. Men vad jag har kunnat konstatera är att sionisterna dominerar i medievärlden. Särskilt i USA. Och eftersom sionisterna ligger bakom 11/9 har de i intresse att skydda sig själva. De vill också lägga skulden på araber och muslimer, vilket de gjort, och vilket ni måste känna till.

Jag tycker att alla som har internet bör utnyttja dessa möjligheter. Som sagt, kunskap är makt.

http://800poundgorilla.100webspace.net/geeklog//staticpages/index.php?page=911

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6048156.ab


http://www.dn.se/nyheter/sverige/unga-misstror-al-qaidas-skuld-1.986116

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha, detta va rolig läsning! Jag har träffat många intelligensbefriade människor i mitt liv, men du tar nog priset.

Anonym sa...

Läser lite närmre, det här är ju för fan det närmaste nazistpropaganda! Judar är skyldiga hit och dit, så jävla löjliga påhopp.

Ibrahim sa...

Vadå judar? Har jag skrivit något om judar? Många sionister verkar ha hittat hit ser det ut som...

Det finns starka bevis på att Mossad låg bakom attentatet. Många israeliska politiker tyckte att attentatet var bra för Israel. Det är de ensamma om.

Till skillnad från vissa människor (sådana som bara klagar) har jag studerat 11/9 väldigt mycket. Aldrig har stålkonstruktioner kollapsat p.g.a. bränder, med det gjorde WTC-byggnaderna den dagen.

Jag tycker att folk som har accepterat massmediernas version är intelligensbefriade. Är man en fattig bonde som bor någonstans i en avlägsen by i Afrika kan man anta att han inte vet mycket, men att det finns svenskar som sägs ha allmänbildning men som ändå inte fattar något, det är bara tragiskt. Vad har ni internet till egentligen?