Politik och mellanöstern: Troende muslimer terrorister? Sionismen kartläggs i detalj

04 november 2009

Troende muslimer terrorister? Sionismen kartläggs i detalj

Gösta Hultén, journalist och författare, skriver på newsmill om Mehdi Ghezali (1). Han anser att massmedierna överdrev och spred osanna saker om Ghezali och de andra som greps i Pakistan för ett par månader sen.

De gripna blev kända som "terrorsvenskarna" och utsattes för många tomma anklagelser. Mehdi Ghezali satt tidigare inspärrad på det ökända Guantanamo Bay-fängelset, misstänkt för terrorbrott, men släpptes senare i brist på bevis. Detta måste betyda att han är oskyldig? Annars hade han inte släppts?

Att massmedierna överdriver vissa saker är välkänt. Det är ett bra trick om man vill ha fler läsare. Dessutom har det blivit accepterat att överdriva i ämnet terrorism.

Hultén skriver också om filmernas roll i vardagslivet, där troende muslimer framställs som terrorister medan moderata muslimer framställs som "goda" människor. Det där känner nog vi alla till. Det är de moderata muslimerna, m.a.o. de som inte tar Koranen på allvar som är som västerlänningar...som själva slutat ta Bibeln på allvar. Men det finns en distinkt skillnad - Koranen har aldrig manipulerats och är därför en betydlig mer pålitlig källa.

Eftersom sionisterna har mycket makt över massmedierna och Hollywood, misstänker jag att sionisterna ligger bakom det här. Det bör inte vara förvånande. Sionisterna finansierar al-Qaida för att mörda muslimer i den muslimska världen, och bevis finns (2-5).

De onda "muslimerna" är alltså al-qaedisterna...som samarbetar med de kriminella i Washington D.C. De onda mördar oskyldiga människor och invaderar länder hit och dit. De onda smider onda planer och bryr sig inte om människoliv.

Jag är en troende muslim. Är jag ond för det? Bygger jag bomber hemma? Funderar jag på att spränga mig i luften? Nej till alla de tre frågorna.

Först och främst, jag har bestämt mig för att kämpa mot sionismen på ett sätt, och jag fick välja utifrån två alternativ. Antingen tar jag tag i en maskingevär och deltar i motståndet mot terroristregimen Israel, eller så gör jag det på ett fredligare sätt...som nu. Som jag ser, är Israel det onda. De stjäl, de mördar och bryr sig inte om människoliv. Exakt som al-Qaida. Exakt som Adolf Hitler. Exakt som George W. Bush. Och exakt som Josef Stalin. Det finns ingen skillnad mellan dessa, bara namn och ideologier. Men vad alla dessa har gemensamt är att de stred och strider än mot Islam. Ja, bli inte förvånade, även Hitler hatade Islam.

Jag såg en intressant film för ett par år sen, The delta force heter den (6). I filmen bestämmer sig en trupp bestående av amerikanska soldater att ta sig in i Libanon för att frige några som kidnappats av "terrorister". Filmen är från 1986, och då stod Libanon i lågor p.g.a. två krig, inbördeskriget och den israeliska ockupationen. Jag misstänker att filmen var Hollywoods svar på bombdådet mot Nato i Beirut 1983, där 241 amerikanska soldater dog.

Jag har tidigare skrivit om sionisternas krig mot Islam. Hulténs artikel ger en blick av hur det här kriget ser ut. Oftast är det något som vissa inte märker. Folk har en tendens att missa viktiga tecken i sådana filmer. De missar faktumet att Hollywood är en politisk propaganda-fabrik.

Det är viktigt, och dags för folk, att inse skillnaden mellan terroristorganisationer och motståndsgrupper. Al-Qaida och staten Israel är två terroristorganisationer. Jag brukar se staten Israel som ett företag, den har sina politiska och ekonomiska intressen för vissa västerlänningar. Men vi som kämpar för frihet i våra länder, vi är motståndsmän. I de allra flesta fall kämpar vi just mot Israel och det kriminella gänget i Washington D.C och Bryssel (EU:s motsvarighet till de kriminella i USA).

Jag kom på att tänka på en sak. Hamas, som är en motståndsorganisation och en sekulär sådan, framställs alltid som en islamistisk organisation (islamism = the bad guys enligt massmedierna). Är det första gången ni hör det, om att Hamas är en sekulär organisation? Var inte förvånade. Hamas är inte sekulär i den bemärkelsen att de kan jämföras med sekulära i Europa. Organisationen Hamas består ändå av religiösa människor.

Grejen är att alla som är emot staten Israel anklagas för att vara islamister (och därmed onda). Det är så det fungerar i dagens värld. Är man emot Israel, är man per automatik islamist (och dessutom antisemit) och därmed en ond människa. Är man på Israels sida, men gillar att mörda människor är det okej. I al-Qaidas fall blir man ändå kallad för islamister...men får fortfarande stöd från sionister.

Att al-Qaida är en sionistisk organisation är glasklart för mig. Al-Qaida har genomfört terrordåd i princip i alla muslimska länder (det finns närmare 50 muslimska länder), men skonar fortfarande Israel. Räcker det inte som bevis? Okej.
Fatah al-Islam belägrade Nahr al-Bared sommaren 2007. De påstod att de ville döda judar och ville åka till gränsen för att göra det. Men trots att de hade kunnat göra det i flera år före 2007 (även under kriget 2006), gjorde de inte det. De valde att belägra en stad som ligger 150 km från gränsen. Dessutom rånade de en bank...en libanesisk sådan. Det var det som triggade kriget i Nahr al-Bared.

Efter kriget visade det sig att flera medlemmar ur Fatah al-Islam tränats i ockuperade Palestina, av Israel. De hade fått vapen och pengar från USA, Israel och Saudi Arabien för att konstruera en "sunni-milis" i Libanon som en motvikt mot Hizbollah. Med andra ord ville de tre länderna starta ett inbördeskrig i Libanon, väldigt likt det i Irak.

Här har Seymour Hersh mer att säga:



Vid sidan om den vilda propagandan mot Islam pågår även ett krig mot Islam. Wahabister i Saudi Arabien är med på USA:s och Israels sida. De har kapat Islam med hjälp av al-Qaida genom att påstå föra ett krig mot västvärlden, men som ändå genomför terrordåd mot muslimer.

Nu kanske många frågar sig själva; varför? Varför kriga mot Islam? Vad är motivet? Jo, jag ska förklara varför.

När Islam grundades kollapsade de dåvarande samhällena i mellanöstern. De tidigare samhällen som bestod av slaveri och misshandel försvann, och ur askan bildades ett rättvist samhälle, ett samhälle med framtidsutsikter. Det var ett muslimskt samhälle, baserad på Koranen och sharia lagarna, inte al-Qaidas sharia lagar...utan profeten Muhammeds (fred vare över honom) sharia lagar.
Korsfararna i Europa befarade att de också skulle förlora makten, precis som kungarna och kejsarna gjorde i mellanöstern. Därför startade de en hemlig organisation, den hemligaste av alla. Kan ni gissa vad den heter? Aftonbladet skrev om den ganska nyligen. Det är frimurarordern.

Frimurarna, eller Illuminati (som de också kallas), startade ett korståg mot Islam redan i början av 1000-talet. Officiellt var kriget ett försök att ta tillbaka Jerusalem, som tidigare bestod av en kristen majoritet, men som vid det laget hade konverterat till Islam. Men inofficiellt bestämde man sig för att utplåna Islam. Dock misslyckades de, och de har försökt sen dess. Kriget tog slut, men tog fart för inte så länge sen. Det nya kriget mot Islam tog fart i slutet av 1800-talet, och det var när den moderna sionismens grundare, Theodor Herzl, bestämde sig för att inta Jerusalem igen. Samma taktik, men idag har man lyckats betydligt mer.

Hur lyckades man? Jo, jag tror att de var tvungna att skaffa vänner på insidan...som kallas wahabister. Wahabism grundades någon gång under sekelskiftet 1700-1800, av en man som hette Muhammad Ibn Abd al Wahhab (7). Al Wahhab ansåg att muslimerna hade kommit för långt bort från Islam, men ideologin verkar ha förändrats mycket över tiden. Al Wahhab kanske inte var en vän till frimurarordern. I så fall har efterträdare tagit kontrollen över ideologin och utvecklat den som de själva ville.

Hur som helst, wahabister är idag sionisternas närmaste vänner i den muslimska världen. Al-Qaida och alla dess grenar stöttas av wahabister och sionister. Det är de som är de onda, inte vi troende muslimer. Profeten Muhammed (fred vare över honom) sa aldrig till oss att mörda människor. Han sa att vi har rätt att slåss för vår familj, vänner och våra ägodelar. Jihad är inte bara en rättighet, utan även en plikt. Därför MÅSTE palestinierna kämpa för sina familjer och sitt land. Vi andra muslimer måste också hjälpa de så gott vi kan. Att hjälpa muslimska bröder och systrar som är i fara är en plikt. Vill ni förbjuda vår rätt att slåss för våra rättigheter? Gör det gärna, men vi kommer inte att ge efter för era krav.

Al-Qaida är inte på vår sida, de är på sionisternas sida. De onda "muslimerna" hatar oss troende muslimer för att vi är på profeten Muhammeds (fred vare över honom) sida. Och sionisterna är emot profeten Muhammed. Så enkelt är det. De senaste 1400 åren av historia är inte mycket svårare än det jag skrivit om i det här inlägget.

1) http://www.newsmill.se/artikel/2009/11/04/media-har-borjat-odla-terroristnojan

2) http://english.aljazeera.net/news/middleeast/2008/09/200898124913695268.html

3) http://english.aljazeera.net/news/middleeast/2007/07/2008525141743897291.html

4) http://www.almanar.com.lb/NewsSite/NewsDetails.aspx?id=29053&language=en

5) http://www.globalresearch.ca/index.php?context=viewArticle&code=AKL20050930&articleId=1024

6) http://www.imdb.com/title/tt0090927/

7) http://sv.wikipedia.org/wiki/Wahabism

7 kommentarer:

Anonym sa...

"Jag är en troende muslim. Är jag ond för det?"

Nej du är en obildad, irrationell konspirationsteoretiker och antisemit. Därför är du ond.

Senuoy sa...

Bra skrivet.

Men jag tycker ändå att Wahabismen är ett missförstånd från eran sida . Wahabist är inte något dessa människor kallar sig själva. Om du går tillbaka i historien så inser du snart själv att grundaren till den s.k " Wahabismen " faktiskt var en god och viktig person. Men att kalla alla terrorister för " wahabister " är väl lite att ta i. Dem som bombar sig själva i luften är nog hjärntvättade av Västvärldens ( Al-Qaida ) budskap.

Ibland sitter jag hemma och funderar på hur dessa människor tänker. Hur man kan bomba sig själv och ta med sig 47 bröder/systrar in i döden. Är dessa verkligen Guds krigare eller en täckmantel för västvärldens krig mot islam ? Hur tänker dem .. Jag förstår bara inte.




Al-Qaida är ett Västerländskt nätverk skapat av ett stort gäng angloamerikanska personer. Man kan säga att Robert Gates är en av dem.

Ibrahim sa...

Anonym. Ingen förbjuder dig att använda argument. Säg något vettigt istället för att bara gnälla.

Senuoy. Vi kommer antagligen få aldrig veta vad al Wahhab verkligen tyckte och ville. Han kanske var en bra muslim. Vi vet inte. Hur som helst, dagens wahabister är inga bra muslimer, för de stöttar terrorister som mördar muslimer.

När saudier demonstrerade mot Israel under kriget för ett år sen svarade den saudiska regeringen med att gripa demonstranterna. Regeringen borde snarare stötta de.

Senuoy sa...

Men problemet är fortfarande inte " Wahabismen " . Problemet är den saudiska regeringens svaghet samt alla arabiska regeringars svagheter. Konstigt men så är det. Jämför denna tid med Salahdins Tid. Den muslimska världen under korstågstiden och du kommer häpna.
Hur kan det komma sig ?

Dagens muslimska ledare är förfega helt enkelt. Dem är rädda för terroriststämpeln och extremt osjälviska.

Det är sånna tecken som bekräftar att Domedagen är här snart..

Senuoy sa...

"Senuoy. Vi kommer antagligen få aldrig veta vad al Wahhab verkligen tyckte och ville. Han kanske var en bra muslim. Vi vet inte. Hur som helst, dagens wahabister är inga bra muslimer, för de stöttar terrorister som mördar muslimer."

Wahab var en bra man. Han var rättvis och ville uppdatera Guds Budskap som föll i glömska under den tiden. Wahabismen är ingen sekt om du tror det. Jag tror det hela är förstorat och ordet "wahabist" har börjat användas som skällsord mot oss sunni muslimer.



Du menar att alltså att Saudiarabiens regering stöttar irakiska/pakistanska/afghanska/ självmordsbombare ?

Tror inte det.

Anonym sa...

Mina argument finns i min kommentar högst upp och inses lätt av alla (de få) som händelsevis läser dina hatinlägg.

Ibrahim sa...

Senuoy. Den saudiska regeringen stöttar al-Qaida öppet. Wahabisterna är rädda för Iran och andra shiiadominerade länder, så de har valt att genomföra attacker i dessa länder för att försvaga de. Så sent som igår sa Iraks regering att Iran är Iraks fiende. Det tycks vara så att irakierna fortfarande inte vet att deras land är ockuperat av USA.

Jag vill inte ha en sunni vs shiia-diskussion, men jag tycker det är viktigt att diskutera wahabisternas inblandning. De vill ha ett sånt krig för att de tjänar på det. De får en massa pengar för sånt.

Jag ser wahabismen som en sekt. Det kanske inte var så för 200 år sen, men det är det idag.

Det finns muslimer som inte tror på Allah, som inte ber, som inte fastar. Det finns såna. Det bör alla veta.

Anonym. Du har fortfarande inga argument. Skaffa dig ett argument, sen kom och diskutera.