Politik och mellanöstern: IPCC och den globala miljöskandalen

28 november 2009

IPCC och den globala miljöskandalen

I veckan hackades en server med mycket intressant information som konstaterar att ett antal forskare förfalskat bevis om den globala uppvärmningen. Detta bara en månad innan det väntade, historiska toppmötet i Köpenhamn där en global miljöpolitik ska tas fram.

I flera år har IPCC, ett FN-organ, jobbat med miljöfrågor och har tagit fram många siffror som rör den globala uppvärmningen. Jag läste för några år sen att FN planerar införa en global skatt på koldioxid i syfte att stoppa den globala uppvärmningen...sägs det. Men FN har många andra planer, och en av de är att bygga en egen armé. Dessutom behövde man ett globalt problem för att underlätta frimurarorderns försök att införa en världsregering.

Det är ganska simpelt. Vi har ju alla sett dessa filmer där världen får ett globalt problem, och där alla världens ledare samarbetar under en ordning, en världsregering eller liknande, i syfte att lösa problemet som verkar hota den mänskliga civilisationen. Jag har länge jämfört IPCC och dess arbete med dessa science-fiction filmer från Hollywood. Likheterna är slående.

Under den andra hälften av 1900-talet har jordens klimat förändrats mycket, och förklaringen till detta ligger 150 miljoner km bort: solen. Solens aktivitet har ökat på senare tid, men många forskare har klargjort att vändpunkten är någon gång år 2013. Det lär vara det året då jordens medeltemperatur når toppen, för att därefter börjar sjunka igen. Även Al Gore har delvis bevisat det, trots att han oftast ljuger, genom att ha visat grafer på dessa cykler som återkommer med jämna mellanrum. Slutsatsen är därmed att människans aktivitet haft en minimal effekt på den globala uppvärmningen.

IPCC och "gänget" har i flera år satt skräck i jordens befolkning med sina domedagsprofetior. Det här "gänget" har lekt profeter och påstått att de har bra lösningar. Miljöskandalen är troligen en av de mest omfattande någonsin, och enligt mig kan jämföras med 9/11 attacken och den extrem-ateistiska propagandan om Evolutionsteorin, som lärs ut i skolor som den "sanna läran".

Elitens elit, eller frimurarordern, har i flera hundra år försökt krossa världsreligionerna i syfte att ersätta de med sina egna religioner. Den nya orderns religion är rädsla för terrorism (som inte finns i västvärlden, al-Qaida genomför terrordåd enbart i den muslimska världen), miljöhot (som egentligen består av överfiske och överskövling av regnskog, snarare än koldioxid) och rent sagt fördummande av befolkningen...som för varje dag verkar vara mindre benägna att bekämpa det verkliga hotet.

Folk anser idag att Iran är ett större hot än Israel, att Islam är ett större hot än frimurarordern och att tre biljoner vindkraftverk är mycket bättre än verklig hållbar teknisk utveckling. Att folk blivit fördummade av elitens elit kan inte längre förnekas. Nu när USA och Israel återigen saboterat samarbetet mellan Iran och omvärlden, 9/11 attacken utforskas allt mer och miljöskandalen avslöjas har vi nått den punkten där alla människor återigen måste välja sida. Jag har sagt flera gånger att den dagen kommer. Det kommer inte finnas något mittemellan. Man kan inte längre säga att man är emot både Iran och Israel. Antingen är man med Iran och mot Israel, eller tvärtom. Antingen stöttar man forskarna bakom miljöskandalen eller inte. Antingen anser man att 9/11 var ett insiderjobb eller inte.

Så, vi får se hur folk tar den här skandalen...
Om ni vill veta mer om frimurarordern tycker jag ni ska söka på "bilderberggruppen".

http://www.newsmill.se/artikel/2009/11/27/betydelsen-av-climategate

Inga kommentarer: