Politik och mellanöstern: Om minaretförbud i Schweiz

29 november 2009

Om minaretförbud i Schweiz

En ganska kontroversiell fråga har varit uppe för debatt i Schweiz och var idag föremål för en folkomröstning. 57% röstade för ett förbud av byggen av minareter i Schweiz, vilket egentligen säger bara en sak. Det kan ju låta som om minareter dominerar landet, men det finns bara fyra stycken.

Det är en sak jag undrar just nu. Tänker schweizarna nu förbjuda byggen av kyrkor och synagogor, eller räcker det med att förtrycka muslimer? Frågan är viktigt, för det säger mycket om det politiska klimatet i Europa...som domineras av anti-islamistiska extremister.

Vad jag försökte säga i det första stycket är att Koranen egentligen förutsåg det här. Det står klart och tydligt i Koranen att i framtiden kommer muslimer förtryckas, och att muslimer kommer att kämpa tillbaka och segra. Jag misstänker anti-islamisterna känner till detta, eller åtminstone några av de. Det är ju därför de förklarat krig mot Islam. De vill ha ett krig.

Religionsdebatten i Europa har slutat handla om religion i allmänhet och börjat fokusera enbart på Islam. Extremister gnäller ständigt om "islamiseringen", vilket de definierar som frivilliga konvertiter. Jag har själv diskuterat med några av dessa extremister. De tycker helt seriöst att när folk konverterar till Islam kan man tala om "islamism", och att detta då innebär ett hot mot den västerländska civilisationen.

Frågade man folk ute på gatorna för 20 år sen hade de svarat att de inte såg Islam som ett hot. Men på samma fråga svarar många fler det motsatta idag. Varför? Ja, det kan ju vem som helst gissa. Det politiska klimatet idag domineras av Islam-hat.

Varför anses minareter vara ett hot mot det sekulära väst? Nja, även kyrkor anses delvis vara ett hot mot det sekulära samhället, men kristna idag är ju inte riktigt kristna. De har låtit ateisterna diktera villkor. Så, därför är Kristendomen inte längre något hot.
Nu vill dessa ateister, exakt samma sorts människor, diktera villkor för muslimer.

Och nej, synagogor kommer aldrig att tas upp för debatt. Synagogor är lite heliga för ateisterna. Kan ni komma på vad som är det heligaste när det kommer till internationella relationer? Jo, banden mellan Israel och eliten i västvärlden. Och sanningen är att dessa människor våldtagit Kristendomen så pass mycket att Kristendomen i Europa är så gott som borta, och nu siktar man på att göra samma sak av Islam. Förbud mot slöjan var bara början. Förbud av minareter är fortsättningen, och vi lär få se liknande lagar i andra europeiska länder inom de kommande åren. Och det kommer mer. För de ateistiska sionisterna har som mål att dominera över Islam, och det muslimska folket. Och för att kunna ha den makten, måste man förtrycka folket.

Som jag skrev tidigare har Koranen förutsett detta. Vi muslimer har känt till detta sen Koranen kom ner till Jorden från Allah. Nu ser vi att det här händer, så vi vet att domedagen närmar sig. Vi vet vad som kommer att hända.

Sionister förklarar krig mot Islam i princip varje dag. Al-Qaida slaktar muslimer i den muslimska världen varje dag. Israel förtrycker det palestinska folket varje dag. Eliten i väst stationerar allt fler soldater på muslimsk mark. Sen har vi dessa extremister som dagligen försöker göra livet svårare för muslimer. Välkomna till det sionist-fascistiska Europa.

Vi muslimer bör fortsätta bygga minareter för att symbolisera våra rättigheter. Ju mer sionisterna förtrycker oss, desto större och fler minareter.

http://www.dn.se/nyheter/varlden/schweiz-folkomrostar-om-minareter-1.1004112

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hmm. Islam är inte så dåliga själva på att förtrycka. Fråga alla som lever som minoriteter i ett av Islam styrt land...

Janne

Anonym sa...

MINARETFÖRBUD INTE MOSKEFÖRBUD!!!

Anonym sa...

precis pga av sådana som dig förbjuder vi minaretter här i schweiz. glad att jag äntligen fick en anledning att känna lite stolthet kring det...
jag klarar mig bra utan kyrktorn i damaskus, hoppas du trivs bra i moskeen i zuerich. det kommer flera. men sharia och bönetorn behöver vi inga.

Jolalus sa...

Äntligen ett europeiskt land som vågar visa var de vill att deras eget skåp ska stå!

Den eftergivna tolerans som efterfrågas av alla flåsliberala mediakoncerner är ju knappast ömsesidig. Försök åka till ett muslimsk land och få tillstånd att bygga ett antal kyrkspiror i det största städerna.

I bästa fall blir du utskrattad, i värsta fall fängslad.

Ge Islam 500 år till att komma ifatt västerländska normer om jämlikhet och frihet, så kan vi ta upp diskussionen igen.

Ibrahim sa...

Jag förstår inte. Drar den här bloggen till sig enbart islamofober?

Hur som helst, som det ser ut som börjar europeiska länder riva ner sina egna humanitära internationella lagar. Ger ju bara kriminella mer legitimitet. Det kanske behövs för att skapa en ny världsordning, som vissa människor vill ha.

Den enda anledningen till varför jag låter folk som har dåliga kunskaper i Islam kommentera är för att jag försöker vara schysst. Men jag ska sluta acceptera kommentarer som är vilseledande. Det sista vi behöver är folk som sprider okunskap. Det har schweizarna fått dra lärdom av idag.

Anonym sa...

Brinn

Senuoy sa...

"Försök åka till ett muslimsk land och få tillstånd att bygga ett antal kyrkspiror i det största städerna."

Jadu. Har du aldrig hört talas om något som kallas "religonsfrihet" i Sverige ? Ska folk behöva lida för några minareter. Lägg av bara , du skämmer ut dig själv pajas.

Att islamofobin ökar = Okunskap

Ibrahim sa...

Faktiskt är det tillåtet att bygga kyrkor i de allra flesta muslimska länderna. Jag kan tänka mig att bara Saudi Arabien skulle sätta stopp för byggen av kyrkor. I de allra flesta muslimska länder finns det kristna minoriteter som har det betydligt bättre än muslimska minoriteter i kristna länder, vilket folkomröstningen igår bevisade.

Att Schweiz år 2009 inför ett sådant förbud när muslimska länder inte ens hade sådana förbud för 1400 år sen visar hur bakåtsträvande anti-islamisterna är. Nu har muslimerna ytterligare en anledning att kalla européer för bakåtsträvande...