Politik och mellanöstern: Klimathotet har blivit en religion!

18 december 2008

Klimathotet har blivit en religion!

Häromdagen snackades det en hel del om en global koldioxidskatt. Med koldioxidskatt kan staterna dra in stora pengar, inte för att koldioxid är ett hot mot oss...bara för att man uppgett att det är så bara så att den ekonomiska eliten kan tjäna mer pengar och bli ännu rikare.

Klimathotet har blivit en religion, och den ekonomiska eliten försöker pressa in sina åsikter på folkmassorna. Och under den senaste tiden har allt fler experter insett detta.

"Ledande alarmister har gått längre än IPCC och har med framgång lyckats föra ut bilden att deras påståenden är grundade på vetenskaplig konsensus. Men vetenskapliga fakta bestäms inte genom omröstning. Alarmismen har skapat en situation där det vetenskapliga samtalet är på väg att ersättas av hårklyverier

Påstående om vetenskaplig konsensus, angående den antropogena koldioxidens roll för klimatet, är inte endast ovidkommande utan också felaktigt. Detta illustreras av att den IPCC-kritiska Manhattandeklarationen undertecknats av mer än 600 kvalificerade akademiker, varav 200 är direkt engagerade i klimatforskning. Utvecklingen är ett allvarligt hot mot hela vetenskapssamhällets trovärdighet."

Jag vet inte hur det här har kunnat så långt, att folk har blivit så pass lurade att de seriöst tror att enbart koldioxid (och även metan) har blivit vårt största hot. Ingen bryr sig längre om de verkliga hoten, som dumpning av gifter i världshaven och användningen av hälsofarliga kemikalier och grundämnen i vår mat och vatten. I USA är 66% av dricksvattnet tillsatt med ämnet fluorir. Fluorid är visserligen bra för tänderna, men är giftigt mot allt levande organismer.

Allt fler forskare har dessutom kommit fram till att koldioxid egentligen har en omvänd effekt, alltså kyler ner jorden. Med en global koldioxidskatt kan alla stater i världen tvinga in orimligt höga koldioxidskatter som skulle kunna tvinga folk att sluta köra bil. Det skulle göra lättare för demokratiska länder att begränsa rörelsefriheten, och därmed införa regimstyre. Det är det här det handlar om från första början, att styra folkmassorna.

"20 toppforskare i unikt upprop: koldioxiden påverkar inte klimatet"
http://www.newsmill.se/artikel/2008/12/17/vetenskapen-ar-inte-enig-om-klimatlarmen

Inga kommentarer: