Politik och mellanöstern: Kristallnatten i minnet

09 november 2008

Kristallnatten i minnet

För exakt 70 år sen gick nazisterna ut på gatorna i Tyskland och förde våld mot judar. Under den senare delen av 30-talet fick judar det allt svårare p.g.a antisemitismen utbredningar i vissa europeiska länder.

Mer lägligt än så kan det här inte komma. Vad vi ser hända här i västvärlden hände redan i Tyskland på 30-talet. En diktator fick makt som senare utförde "false flag operations" i syfte för att skapa krigsmoral bland folket och det slutade med att miljontals oskyldiga människor mördades brutalt.

"False flag operation"
http://sv.wikipedia.org/wiki/False_flag_operations

Idag händer liknande i västvärlden. Medier och politiker har gått samman för att smutskasta muslimer och Islam. Muslimer målas ut som barbariska AK-47 ägare som gärna bär bomber runt midjorna och bara älskar att slå kvinnor. Dessutom har anti-islamisterna gått ännu längre, i nazisternas anda. Hemliga fängelser byggs runt om i världen där unga muslimska män kastas in. Ett sådant ökänt fängelse är Guantanamo.

Utöver det accepterar de flesta människor mord på muslimer, sålänge dessa muslimer anklagas för att vara terrorister. Så länge USA påstår att dödade civila är terrorister ifrågasätter ingen detta. Alltså kan amerikanska trupper döda vilka de vill och påstå att de dödade terrorister.

Det här hatet mot Islam har många likheter med antisemitismen på 30-talet. Ni som läst historia kan nog hitta likheterna med lätthet. Jag tycker att det är synd att historien bara repeterar sig när vi istället borde sätta stopp för smutskastningen.
De allra flesta som sprider dessa lögner om Islam är inte muslimer. Vissa har aldrig kommit i kontakt med Islam och har inte heller läst Koranen.

Anti-islamisternas hat är bara rent hat. Det är samma form av hat som omger terrorister. Vi måste börja inse att det bor många terrorister här i Sverige. De bär inga vapen, utan enbart lögner och hat.

Inga kommentarer: