Politik och mellanöstern: Nu kastar man sten mot Islam igen

01 november 2008

Nu kastar man sten mot Islam igen

I juli 1969 landade två personer på månen. Vilket framsteg! 39 år har gått och vi har upplevt många nya framsteg. Vi lever idag i ett informationssamhälle, dagens människor anses tillhöra några av de smartaste generationerna någonsin. Men nej, nu tar vi fel. Jag kan påstå att de allra senaste generationerna tillhör de mest ignoranta. För det är nog så det är.

För ungefär 1400 år sen grundades en ny religion, en religion grundad av den allra sista profeten. Han hette Muhammed, och han grundade religionen Islam. Profeten Muhammed kämpade mot fienderna, som ville stoppa Islams utbredning. Och han lyckades. Han stoppade hedersvåld, mord och andra former av kriminalitet i den region som muslimerna styrde över. Men detta vet väldigt få människor i dagens "informationssamhälle".

En 13-årig somalisk flicka blev stenad till döds av några "islamister", sägs det. Visst är det väldigt tråkigt. Men faktum är att stening är vanligt förekommande i Afrika och mellanöstern. Några bloggare snappade upp den tråkiga nyheten från Somalia och började anklaga religionen Islam, inte förövarna som mördade flickan, utan Islam. Varför Islam får så mycket kritik för allt som händer på denna jord har jag svårt att förstå. Alla som har någorlunda kunskaper om Islam vet att Islam inte ligger bakom hedersvåld, terrorism och total galenskap som förräderi t.ex. (syftar på de "muslimer" som mördar muslimer).

Jag vill nu bevisa att Islam inte stödjer stening.

1. Stening, och andra former av hedersmord har förekommit i flera tusentals år. När Islam grundades kriminaliserades hedersvåldet.

2. I östra Asien, där Islam har flest anhängare förekommer inget hedersvåld, vilket visar att hedersvåld är en traditionssak som hör enbart till i mellanöstern och Afrika.

3. I artikeln (finns längst ner i inlägget) står det om att många människor försökte stoppa steningen. Så, om alla dessa 5o män som deltog i steningen var "muslimer" per automatik, måste åskådarna också har varit muslimer per automatik. Alltså var många muslimer på plats mot steningen och försökte stoppa våldet. Det här visar att det finns både logiskt tänkande människor och fundamentalister.

Det är bara att inse fakta, det pågår ett krig mot Islam. Dels mördas muslimer varje dag, dels pågår ett propaganda krig vid sidan om. Al-Qaida, som påstår sig vara "troende muslimer" utkämpar ett krig mot Islam med amerikanska skattepengar, och samtidigt sitter miljontals icke-muslimer framför TV:n och tror seriöst att alla muslimer går runt med bomber runt midjan och AK-47:or i händerna. Vilket framsteg!

Hela mänskligheten har blivit lurad av några giriga terrorister. Nej de är inte "muslimska" terrorister, de dyrkar satan.

Jag tycker att det är väldigt tråkigt att se hur vissa människor kan vara så bakåtsträvande. Trots att vi alla lever på 2000-talet lever fortfarande vissa kvar på medeltiden. De här tror fortfarande på häxeri, trolldomar och sånt skräp. De har svårt att förstå att Islam för 10 år sen är samma Islam som efter 11:e september. Bara för att president Bush förklarade ett krig mot terrorismen måste vi alla börja tro att alla muslimer bara vill döda judar och amerikaner, samt spränger upp sig själva mitt bland våra bröder och systrar...och ja, varför inte och stena några barn också.

President Bush sänkte själv skyskraporna i New York och dessutom mördade förre libanesiska premiärministern Rafik al-Hariri bara för att sätta sina redneck-fötter i mellanöstern. Och det finns massvis med bevis som man kan hitta precis överallt. Men vissa är för ignoranta för att kunna se bevisen. Istället väljer dessa att köpa massmediernas lögner.

Och sen, en till sak. Det är inte muslimska män som tar kvinnornas rättigheter och tvingar de att bära slöja, det är anti-islamister som tar kvinnoras rättigheter genom att tvinga de att ta av sig sina slöjor. 99% av alla beslöjade kvinnor har själva valt att bära slöja, och om ni inte tror mig kan ni själva fråga de kvinnor som bär sjal.

Vissa brukar fråga mig följande: "Varför är du muslim"? Jag skulle vilja svara; "för att Islam har flest fiender".

"Avrättad somaliska var bara 13 år"
http://www.svd.se/nyheter/utrikes/artikel_1977179.svd

4 kommentarer:

sofieV sa...

Du som VET så mycket FAKTA borde VETA att det FINNS oerhört starka och grymt omänskliga FUNDEMENTALISTER som särskilt för den form av ISLAM de tror sig tolka på det ENDA riktiga sättet. Jag tror inte DU hade uppskattat Islam om DU hade blivit född i exempelvis Somalia. Jag är övertygad om att de som blir förtryckta där fullständigt skiter i att du tycker att islam får ta mycket skit. Det ENDA relevanta är hur religioner och lagar används i PRAKTIKEN och INTE vad de från BÖRJAN för tusen år sedan var AVSEDDA att användas för.
Atombomben var inte heller avsedd för att döda, åtminstone om man ska tro historieböckerna om vad Oppenheimer skulle sagt då...

Andra läskiga "religioner" såsom diverse amerikanskt frireligiöst ubermensch-dravel som våra naiva svenska myndigheter släppt in på den skolarena som varit förskonad från hjärntvätt tidgare, är ännu ett exempel på hur dumma i huvet vi svenskar blivit som röstar in all skit i vårt samhälle.

Eller alla dessa förtryckare är kanske helt enkelt bara "missförstådda" precis som islamisterna är som stenade flickan?

Jaja- jag brukar aldrig skriva nåt om nånting men jag kände mig tvungen att kommentera ditt korkade inlägg... Tjaba / Sofie

Ibrahim sa...

Du har rätt om en sak, att svenskar i allmänhet har fördummats. Men de flesta somalier jag känner är muslimer och ganska troende. Så, jag tror inte att särskilt många muslimer skiter i sin egen religion, om det var det du verkligen menade.

Det är dags att folk börjar se skillnad på religion och fundamentalism. Det borde inte vara så svårt...

Anonym sa...

Den här bloggen var ett oerhört motbjudande försvar och skönmålning av sharia - det islamiska regelsystemet, där amputation, stening coh tortyr ingår. Inkl. mot barn.

Fy fan!

Ibrahim sa...

Då skulle jag gärna vilja se att du visar var i Koranen det står om att det skulle vara okej att begå sådana våldshandlingar.

Dessutom skrev jag inget om Sharia och mina åsikter om vad jag tycker är rätt och fel.