Politik och mellanöstern: Sionismen, Född 1897 - Död 2009

10 januari 2009

Sionismen, Född 1897 - Död 2009

Sedan ockupationen av Palestina började på allvar sommaren 1948 har många uppmärksammat palestiniernas situation. Efter 1967 års krig mellan flertalet länder och 1982 år invasion av Libanon har allt fler människor vaknat upp. Massakern i Sabra och Shatila i Libanon och de palestinska intifadorna har också väckt upp fler människor. Men den pågående massakern i Gaza-remsan idag har väckt upp flest människor. Aldrig tidigare har så många människor samlats på gator och torg världen över för att stötta det palestinska folket mot terroristregimen Israel.

De senaste dagarna har minst en miljon européer demonstrerat mot terroristregimen Israel runt om i kontinenten. I Stockholm samlades omkring 8.000 personer. I den muslimska världen kan man snart börja räkna demonstranterna i tiotals miljoner. Och jag misstänker att ännu fler kommer att bege sig ut på gatorna när dödstalet i Gaza-remsan börjar närma sig 1000.

I propaganda kriget har palestiniernas lidande tacklat ner sionisternas förnekande av någon humanitär kris i Gaza-remsan. Israeliska ministrar nekar fortfarande till att en humanitär kris pågår i Gaza, men bilder och videoklipp som lyckas komma ut till Internet och solidariska massmedier tacklar ständigt ner sionistisk propaganda. Det har gått så långt att alla medier i Gaza bombats av israelerna för att lägga på locket.

Trots alla bilder och filmer som vem som helst kan se, finns det fortfarande de som försvarar Israels handlingar. Ord som "självförsvar", "terrorister bland civila" och "islamism" är rena argumenten bland sionisterna, trots att de inte har något att styrka deras påståenden. Att "Hamas terrorister gömmer sig bland civila" lyckats övertyga vissa människor är konstigt och även oroande. Men som tur är förstår de flesta att sådana påstående är lika tomma som vakuum är tom på luft. Hamas kämpar för självständighet och frihet, då kan de väl inte utsätta sina egna barn och kvinnor för direkt eld.

Har läst en hel del på olika forum och sånt (nej, inte flashback) och upptäckt att sionisterna är väldigt rädda just nu, faktiskt mer rädda än under 33 dagars kriget. Just då var folk på semester och sen kunde Hizbollah försvara Libanon ganska bra. Men den här gången pågår ett folkmord, och folk har inga vapen för att kunna försvara sig mot aggressionerna. Dessutom var massmedierna uppmärksamma på den humanitära krisen i Gaza-remsan sen flera år tillbaka, så man har koll på vad som sker där borta. Sionisterna vet helt enkelt att Israels dagar är räknade, och det kommer inte ta lång tid innan Israel är upplöst. Jag själv gissar på att Israel är borta inom 3 år. Jag kan givetvis ha fel, men de flesta skulle hålla med om att Israel inte kommer att existera i 10 år till med tanke på den militära eskaleringen i mellanöstern.

USA:s ekonomi ligger i botten och kan säkert inte garantera de 5 miljarder dollar i donationer till Israel i år. För Israel är 5 miljarder dollar väldigt mycket pengar, särskilt när de redan idag förlorar omkring 1 miljard dollar varje dag p.g.a stängda fabriker och kontor. Hittills har Israel förlorat omkring 15 miljarder dollar, om man inte inkluderar kostnaderna för deras operation "Gjutet bly", som också kostar en hel del pengar.

Dessutom har det muslimska folket vaknat upp på allvar. En revolution väntar den muslimska världen, och det kommer att innebära slutet för de pro-amerikanska regimerna. Folk känner helt enkelt att det är dags att göra det man väntat på i 60 år; att krossa Israel och alla som stöttar Israel. Även när kriget (massakern) i Gaza-remsan är över kommer det vara oroligt i mellanöstern, just för att regimerna i regionen kommer att utsättas för statskupper. Men efteråt lär det bli mycket lugnare, och mellanöstern kommer att vara en mycket bättre plats att leva i.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Skrev till fel inlägg de ska va åt denna den var skitbra underbar skrivit

Ibrahim sa...

Tack. :)

Jinge 2.0 sa...

2009 var året då socialisterna slutade förneka deras nära släktskap med nationalsocialisterna...