Politik och mellanöstern: Sionisterna planerar nästa fas

17 januari 2009

Sionisterna planerar nästa fas

Under de två första veckorna var det många pro-sionister som härjade fritt på Internet där de propagerade för Israel. Detta har sen dess avtagit, och nu är de tysta numera. Nu snackar man även om att dra Israels ledare inför rätta. Många länder kräver det, bl.a. Bolivia och Iran.

Jag tror att Ehud Olmert och hans gäng just nu sitter på ett möte och planerar vilka som ska "offras" för att reparera Israels image i världen, om det blir en rättegång i någon av deras egna domstolar.

Men blir det en rättegång som t.ex ICC tar hand om blir det troligen Ehud Olmert, Ehud Barak och Tzipi Livni som dras inför rätta. Det är så det bör vara, det är ju de tre som planerat och bestämt att genomföra "operation gjutet bly". Men världen är korrupt, det måste man plågsamt komma ihåg.

Men man kan ändå inte komma ifrån att motståndet mot Israel blir starkare med tiden. Tvipi Livni kallades "terrorist" och "mördare" under hennes besök i USA.
Att amerikanska journalister äntligen vaknat upp och insett att Israel är ett elakt land är väldigt bra. Dessa journalister kanske i framtiden pressar Vita huset att kapa sina band med Israel. Motståndet mot Israel i USA har ökat på senare tid, särskilt sen 33 dagars kriget i Libanon sommaren 2006. Massakern i Gaza-remsan kommer onekligen stärka motståndet ännu mer. När USA:s stöd till Israel börjar vackla, kommer världen börja överväga att kapa banden med Israel.

Många pro-sionister lär överge sina idéer. Men en liten skara lär inte vilja ge upp. Vad de planerar inför nästa fas är svårt att säga, men vi kommer få se fler desperata försök från deras sida i framtiden. Med desperata försök syftar jag på 11/9 och "Londonbomberna" 7:e Juli 2005.

AIPAC (American Israeli Public Affairs Committee) försökte övertyga Bill Clinton att invadera Irak redan i slutet av 90-talet. De misslyckades. Därför genomförde de 11/9 attacken. Dels för att invadera Irak, dels för att förklara krig mot muslimska länder och stifta anti-demokratiska lagar i väst som t.ex terrorlagarna och "storebror"-lagarna. 11/9 attacken är troligen den bäst genomförda falsk flagg operationen. Men med lite forskning kan vem som helst komma fram till slutsatsen att WTC byggnaderna revs ned med sprängämnen, och som amerikanska myndigheter (även CIA och FBI) hade tillgång till.

De enda stålkonstruktioner som påstås ha kollapsat av bränder är WTC 1,2 och 7. Aldrig har stålkonstruktioner kollapsat helt av bränder. Dessutom vittnade tusentals människor om flera explosioner från lobbyn och källarvåningarna i båda byggnaderna.

Sionisterna kanske kommer att genomföra fler liknande attacker för att lägga skulden på muslimer, för att vända opinionen mot de muslimska länderna.

Inga kommentarer: