Politik och mellanöstern: Sionismen och rädslan

11 januari 2009

Sionismen och rädslan

Man blir ju arg och frustrerad över situationen i Gaza-remsan. Folk dör och får sina lemmar bortskjutna varje dag. Men trots den pågående massakern är sionisterna väldigt rädda.

Läste lite runt och upptäckte att många reagerat på Hizbollahs flaggor i Sergels torg. Vissa visade förståelse, medan andra klagade på nazister och ja juste, även "islamister". Vissa lever i sin föreställningsvärld om att "islamister kommer att ta Sverige". Den föreställningen är båda tragisk och komisk samtidigt.

Vissa påstod t.o.m att Hizbollah "närvarade" vid demonstrationen i Stockholm, vilket vem som helst skulle förkasta som en konspirationsteori. Hizbollah agerar bara i Libanon, men har ju som sagt många supporters, även här i Sverige. Hade Hizbollah funnits i Sverige hade vi märkt det. Det första vi hade märkt är att korrupta politiker blivit arbetslösa.

På tal om 3 meter långa "islamister som tänker ta Sverige". Varifrån kommer så korkade påståenden ifrån? Jo, från sionisterna.
Att många muslimer råkar fly hit p.g.a krig och förtryckarregimer som USA stöttar ogillas av sionisterna. Visserligen vill de få muslimerna att lämna Islam och bli som alla andra. Det försvagar Islam och de mänskliga rättigheterna internationellt sett. Men när muslimerna istället blir mer bundna till Islam blir sionisterna rädda och därför skrämmer upp övriga svenskar.

Hizbollah är terrorstämplad av USA. Varför? USA vill att Israel ockuperar Libanon, men det tillåter inte Hizbollah. Därför är Hizbollah terrorstämplad. Så, hur ska vi här hemma i Sverige betrakta Hizbollah och andra motståndsorganisationer? Vi måste respektera de. Vi behöver inte stötta deras ideologier och slänga pengar och sånt där. Det räcker med att respektera de som kämpar för frihet, självständighet och suveränitet.

Man kan ju ställa sig frågan; "vilka organisationer gör det"?

Inte så svårt, bara att se vad deras roll här i världen verkligen är. Vissa anser t.ex att al-Qaida kämpar för bl.a. frihet. Men de har fel, al-Qaida finansieras av Saudi Arabien och har i princip skonat bara ett enda land i mellanöstern, nämligen regimen Israel. Ni kanske minns al-Qaidas hot mot Danmark och Sverige. 16 dagar har gått sen massakern i Gaza-remsan började. Var är Usama Bin Ladin och al-Zawahiri för att fördömma Israel? Ingen vet, de har ju inte ens hört av sig. Tydligen struntar al-Qaida i när Israel mördar oskyldiga människor, vilket visar vad deras roll här i världen egentligen är. Al-Qaida påstår att de vill mörda judar, men väljer inte ens att fördömma Israel när israelerna mördar hundratals oskyldiga muslimer.

Al-Qaida samarbetar med Saudi Arabien, USA och Israel. Det vet vem som helst som har koll på politik. Notera att jag inte vill att al-Qaida mördar judar. Ville bara poängtera al-Qaidas dubbelmoral när det kommer till deras "kamp mot judar".

Motståndsorganisationernas roller är annorlunda. De agerar oftast i ett enda land, där de bildas. Alla motståndsorganisationer ogillar imperialism och kolonialism. Som motståndsman är det omöjligt att man skulle stötta något som imperialismen, helt och hållet omöjligt. Motståndsorganisationer brukar också angripa civila trots att militärerna är de primära målen. Men medan terrorister angriper människor tillhörande alla sorts religioner och nationaliteter riktar sig motståndsorganisationer mot mer bestämda mål. Hamas angriper bara israeler. Hamas skulle aldrig genomföra angrepp i Frankrike mot fransmän eller något annat land än just ockuperade Palestina.

Israel är särskilt utsatt av motståndsorganisationer. Det finns ett dussintal palestinska grupperingar som aktivt kämpar mot regimen Israel. I Libanon finns färre grupper, men de är samtidigt starkare och beredda på längre krig. Dessutom har Libanons regeringar genom åren helt eller delvis stöttat motståndsorganisationerna. Idag stöttas Hizbollah och andra grupper helt och hållet av den nuvarande regeringen. I andra arabiska och muslimska länder är det också så, med undantag i Egypten, Jordanien och Saudi Arabien.

Men de flesta muslimska länder stöttar kampen mot Israel, och det är det sionisterna är rädda för. Därför har de via Saudi Arabien köpt sig in i vissa arabiska medier för att propagera för sionismen, och därför har de köpt upp i princip hela västs nyhetsvärld för att propagera för sionismen. Nej, judar styr inte hela världen. Men det gör sionisterna, nästan.

Hade nazisterna varit lika smarta som sionisterna hade Nazityskland överlevt än idag. Tyvärr är detta en sanning, men även bra att det blev så. Nazityskland var en terroristregim och varje terroristregim som faller är bra för mänskligheten. Den enda anledningen till att terroristregimen Israel överlevt i snart 61 år är för att de styr massmedierna, politiken och ekonomin, något sionisterna för över hundra år sen talade om att göra. Det enda sionisterna inte styr är den fria människan...och det är den fria människan som kommer att besegra Israel.

Inga kommentarer: