Politik och mellanöstern: Våra fiender träder fram

17 januari 2009

Våra fiender träder fram

Under mötet om Gaza i Doha i Qatar trädde pro-sionisterna fram. De som vägrade delta i mötet, eller propagerade för Israel på mötet är stämplade som pro-sionister och som våra fiender. Några arabländer i den pro-sionistiska skaran är som tidigare känt Egypten och Saudi Arabien. Sen är Kuwait, Tunisien, Oman, Bahrain och Jordanien också med på Israels sida.

Tidigare hade vi ständigt svårt att ta reda på vilka som var med på israelernas sida. Ja, folk som Hosni Mubarak var snabbt avslöjade, men det finns ju många gängmedlemmar som sitter under Mubarak. El-Gheit fick ett nytt smeknamn, nämligen el-Heit (vägg på arabiska). Då syftar man på att han är dum som en vägg.

Anledningen till att så många arabländer stöttar Israel är USA. För vissa är pengar och makt det enda som är viktigt. Utan den girigheten hade Israel inte existerat i 5 år. Men nu är det så illa...

Dessa förrädare styrs också av samma skrämseltaktik som USA brukar köra, nämligen Iran. Med tanke på att Iran är det enda industrilandet i regionen förutom Israel, och som även bygger egna bilar, helikoptrar och stridsflygplan, skrämmer detta upp USA...som bara vill ha ett monopol i världen. Ett självständigt mellanöstern som bygger egna kommersiella fordon och liknande är otänkbart för amerikanska toppekonomer. Mellanöstern, som besitter mer än två tredjedelar av världens förmögenheter är tyvärr beroende av USA, liksom USA är beroende av köpstarka arabiska kunder. Araber kör Cadillac, käkar på KFC och låter amerikaner rita prestigefyllda skyskrapor. Och USA vill att det ska vara så även i fortsättningen.

Iran vill ha ett självständigt mellanöstern, självklart är Israel inte med i den nya mellanöstern. Den nya mellanöstern ska bygga egna bilar, andra transportfordon och fabriker. Mubarak och resten av pro-sionisterna ogillar Irans idéer bara för att de får sina löner i USD. Ni kanske har märkt att även svenska debattörer tenderar att ogilla Iran. Varför? Ja, svaret har ni redan.

När kriget (massakern) är över i Gaza-remsan kommer demonstrationerna i regionen att fortsätta, och målet kommer att vara dessa pro-israeliska regimer. Som jag har skrivit länge nu, väntar en revolution i mellanöstern.

Europa lär få också se större demonstrationer framöver. Att EU varit tyst och handlingslös under den pågående massakern i Gaza-remsan lär slå tillbaka mot EU:s ledning. I många generationer har miljontals människor slagits för demokrati och mänskliga rättigheter i Europa, och sen kommer EU och vägrar agera för att sätta stopp för massakern. Även FN kommer att förlora mycket av sin trovärdighet, troligen för gott.

Tänk om ett tusen israeler har dött. Då jä*lar hade världen agerat med järnhand. Tydligen är israeler värda mer än palestinier. Tragiskt att vi lever i en värld som styrs av vissa politiker och ekonomer och där mänskliga rättigheter bara är tomma ord som används bara när det passar. Motståndsmännen i ghettot i Warsawa kallades motståndsmän. Motståndsmännen i Gaza-remsan kallas terrorister och barnamördare. Ekonomiska intressen, var det...

2009 kommer att vara det året när den mänskliga civilisationen inser vilka våra fiender verkligen är. De som trots det fortsätter att stötta sionismen och Israel kommer att bli våra fiender. De flesta som idag vägrar acceptera motståndsmännen i Gaza-remsan som motståndsmän kommer snart att göra det...

Inga kommentarer: